Dakbedekking Roosendaal

Dakbedekking Roosendaal nodig? | Steging dakbedekkingen

Zoekt u een bedrijf met ervaring in dakbedekking, dan bent u in Roosendaal bij het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in de omgeving van  Roosendaal  Wij werken met alle soorten  dakbedekking. Wij hebben ervaring in dakreparaties ,dakonderhoud,  nieuwe dakenen vervanging dakbedekking.

Ook voor complete dankrenovaties bent u bij ons op het juiste adres. U kunt voor iedere klus op het gebied van dakbedekking bij ons terecht. Wij zijn een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf , uiteraard werken wij alleen met  ervaren, goed opgeleide, bekwame  dakdekkers.

Voor elk probleem op het gebied van dakbedekking Roosendaal hebben wij een antwoord. Reeds 41 jaar zijn we  in de dakbedekking werkzaam en hebben dus ruim ervaring.

Wij vervangen de oude  dakbedekking voor nieuwe tijdens renovaties en bij  kleine verbouwingen zoals dakkapellen en aanbouwen . U kunt  bij ons terecht voor het leggen van  shingles, bitumen en leien dakbedekking .Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages in uw dakbedekking, ongeacht welke.

Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Oudenbosch, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle dakbedekkingsmaterialen hebben wij in voorraad. Uiteraard geven wij garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.

Steging Dakbedekking is partner Vebidak | Dakbedekking Roosendaal

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

Maak nu gratis een afspraak | Dakbedekking Roosendaal

Wij hebben alle dakbedekkingsmaterialen in voorraad. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking. Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dak reparatie!

Wij komen graag gratis bij u thuis om de dak werkzaamheden op uw platte dak te bespreken.