Dakbedekking Sprundel

Dakbedekking omgeving Sprundel

U zoekt een nieuwe dakbedekking omgeving Sprundel, een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf.  Kwalitatief goed en niet te duur. Zoekt u dan niet verder, u heeft het gevonden.Wij hebben meer dan 41 jaar ervaring met alle soorten  dakbedekking en zijn actief bezig met scholing om nooit achter te blijven en u altijd te kunnen voorzien van een dak bij de tijd.

Wij hebben alleen  ervaren, goed opgeleide en gespecialiseerde dakdekkers in dienst die u ten allen tijden kunnen voorzien van een dak bij de tijd. Zij  zijn gespecialiseerd in dakreparaties, dak onderhoud, zij leggen nieuwe daken, vervangen dakbedekking, ook in complete dak renovaties  hebben zij veel ervaring en om het afvoeren van het dak afval hoeft u zich ook geen zorgen te maken, dit hebben wij opgenomen in onze taken.

Ongeacht welke dakbedekking u heeft, wij verhelpen lekkages erin en evt andere schade die het dak met het Nederlandse klimaat heeft opgedaan. Sinds kort leggen wij ook kunststof daken ( pvc ), hier hebben wij allen een korte maar zeer intensieve scholing voor gevolgd waardoor wij exact weten waar we mee bezig zijn en dat u ook onder dit dak droog blijft. Zoals hierboven al genoemd willen wij u graag het nieuwste van het nieuwste kunnen bieden zodat u altijd onbezorgd op de bank kunt blijven zitten als het regent of stormt.

Tijdens verbouwingen, van groot tot klein, vervangen wij uw oude dakbedekking, ook bij het plaatsen van aanbouwen en dakkapellen, die wij tevens ook plaatsen.

U kunt  bij ons  terecht voor het leggen van  shingles, bitumen, kunststof en leien dakbedekking Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Sprundel, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle materialen voor dakbedekking  hebben wij in voorraad dus geen onnodig wachten ivm levertijd. Wij geven uiteraard garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.